suara rakyat suara keramat

suara rakyat suara keramat
Kerajaan sepatutnya takut kepada rakyat. Bukan rakyat yang takut kepada kerajaan

Saturday, February 20, 2016

Takutnya mereka pada Mat Sabu


Aura Mat Sabu memang hebat sehingga PERKASA terpaksa buat sidang akhbar untuk memberitahu dan merayu-rayu orang ramai supaya jangan tolong dan jangan bantu Mat Sabu untuk bersama-sama berkongsi membayar ganti rugi 200 ribu ringgit.

Jika dilihat dari kenyataan mereka ini, nampaknya PERKASA sangat-sangat takut kepada
Mat Sabu ...

PETALING JAYA: Pertubuhan Pribumi Perkasa Malaysia (PERKASA) menasihatkan rakyat Malaysia supaya tidak memberi derma kepada Presiden AMANAH, Mohamad Sabu atau Mat Sabu.

Ketua Wira PERKASA, Irwan Fahmi Idris membuat nasihat itu susulan rayuan AMANAH yang meminta orang ramai menghulurkan bantuan kepada Mat Sabu yang berdepan dengan tuntutan muflis.

Mat Sabu dituntut membayar ganti rugi berjumlah RM200,000 kepada Datuk Wan Ahmad Wan Omar kerana memfitnah bekas Timbalan Pengerusi Suruhanjaya Pilihan Raya (SPR) berhubung isu ‘Projek IC’ di Sabah.


dollah yankee -
Semua orang pun tahu 'projek ic' di Sabah itu benar-benar telah berlaku dan bukan nya dongengan...

2 comments:

  1. Wira Perkasa ni sama ada bangang atau bangsat....Mat sabu tak macam Najib atau pemimpin UMNO lain yg banyak duit datang dari derma entah dari sapa2...maka kami akan tolong dia...maka Wira Perkasa yg membodohkan Melayu tolong diam...kamu hanya layak jilat punggong Najib dan Rosmah....

    ReplyDelete
  2. Bukan takat PERKASA malah PAS pun takut juga kat Mat Sabu. Orang ramai sudi membantu Mat Sabu kerana nampak pendirian beliau sentiasa bersama rakyat berbanding pemimpin PAS yang dilihat lebih kepada 'play safe'.

    ReplyDelete