suara rakyat suara keramat

suara rakyat suara keramat
Kerajaan sepatutnya takut kepada rakyat. Bukan rakyat yang takut kepada kerajaan

Sunday, November 15, 2015

Siapa yang akan disiasat,siapa akan diburu polisi?


Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Datuk Seri Jamil Khir Baharom akan membuat laporan polis berhubung dakwaan beliau terlibat dengan penyalahgunaan wang Yayasan Pembangunan Ekonomi Islam Malaysia (YaPEIM) pada Ahad.
Pada Jumaat lepas, Akmal, pengarah NOW menerusi sidang media mendakwa, wang anak yatim sebanyak RM410,978.56 telah digunakan untuk membiayai perbelanjaan menteri berkenaan ketika mengadakan lawatan ke Amerika Syarikat dengan sebahagian daripada jadual adalah membeli-belah bersama isterinya dan bermain golf. 
Namun pada semalam, Akmal mendedahkan butiran perbelanjaan wang anak yatim untuk membiayai perbelanjaan menteri berkenaan adalah RM590,000.00, jauh lebih tinggi daripada apa yang didedahkan sebelumnya dan mendesak Jamil Khir menjawab dakwaan yang dilemparkan.
dollah yankee - Ayuh semua !! mari kita pakat-pakat teka dan pakat-pakat tepuk dada masing-masing !!! Kah..Kah..Kah..

4 comments:

 1. Akulah penyamun di dalam ini negeri,
  Kerja menyamun merompak dan mencuri..
  Akulah penyamun
  Penyamun,penyamun

  ReplyDelete
 2. Husam yang akan disiasat .Husam yang akan diburu TMTI dan Hadi.kah.kah.kah.lebih kuarng sama je.

  ReplyDelete
 3. ok Dollah Yankee kalau tekaan saya tepat bolehkah saya membawa balik RM 2.6 billion.....jawapannya ialah Akmal NOW.....

  ReplyDelete
 4. SOP piawai digunapakai di Mesia ni ..........takkan tak tau kot..........mestilah "WISTLE BLOWER" kene peghambat dulu....

  ReplyDelete