suara rakyat suara keramat

suara rakyat suara keramat
Kerajaan sepatutnya takut kepada rakyat. Bukan rakyat yang takut kepada kerajaan

Sunday, October 25, 2015

PAS kembali solo

Image result for pakatan harapan baru

Pakatan Rakyat sudah terkubur, ini yang diberitahu kepada timbalan presiden parti PAS selepas dia masih lagi berkata dan berkata yang Pakatan Rakyat masih lagi ujud tapi dengan hanya 2 buah parti iaitu PKR dan PAS.

Pakatan Rakyat telah mengumumkan kematian nya pada bulan Jun yang lepas selepas PAS membuat keputusan untuk memutuskan hubungan mereka dengan DAP (selepas presiden PAS telah termakan racun yang diberi olih ...)

Pada PRU-13 yang lalu PAS telah sama-sama bersetuju dengan polisi-polisi yang telah dirangka bersama-sama dengan PKR dan DAP untuk menakluk Putrajaya dan menendang Najib/Rosmah dari sana, tapi malangnya selepas PRU itu PAS telah menikam kawan dari belakang dan PAS telah 'kawan makan kawan'.

Pentadbiran Pulau Pinang pula pada hari ini telah dan mulai dikenali sebagai Kerajaan Negeri Pakatan Harapan Pulau Pinang. Keputusan itu dicapai sebulat suara selepas mesyuarat Majlis Mesyuarat Kerajaan (MMK). Guan Eng sebagai KM negeri sendiri yang telah mengumumkan keputusan ini selepas mesyuarat MMK.

dollah yankee -
dari sumber-sumber rapat telah memberitahu bahawa PAS sebenarnya telah dan amat menyesal dengan perbuatan mereka yang telah menikan kawan dari belakang dan berhasrat mahu membuat pusingan-u, malang nya mereka tersangat malu dengan abang Mat Sabu dan Guan Eng...
6 comments:

 1. bukan solo tetapi janda dah kerap kali di ceraikan ,kalau dah janda kerap kali faham2 aje le.

  ReplyDelete
 2. pas tu ibarat janda yg dah lunyai,dah monopous

  ReplyDelete
 3. PAS = Pemimpin Akal Songsang

  ReplyDelete
 4. jangan percaya lagi pada parti pas yang bertopengkan agama tapi hati macam iblis!

  ReplyDelete
 5. Gara gara termakan dengan hasutan syaitan yang menjelma menjadi manusia bernama "MOKHTAR a/l SNEAK" kini PAS sudah menjadi orang gila talak. Lain kali check dulu orang yang memberikan cadangan itu, jangan pakai ikut sahaja. PAS sepatut nya berhati hati dengan musibat yang pernah di ISA gara gara terlibat dengan Al-Maunah dan mengapa di tahan sebentar sahaja? Pasti ada apa apa yang menarik dengan episode ini. Pernah melarikan seorang gadis yang belajar di "SEKOLAH ATAP" nya. Abang si gadis pernah melaporkan perbuatan sundal makhluk itu kepada pehak polis. PAS tak tau ke perkara itu? Siapa sebenar nya yang "IMPLANT" makhluk perosok ini kedalam PAS?
  Kini nasi sudah menjadi bubur dengan itu tak guna PAS menangasi perkara yang sudah lalu. Di muktamar yang akan datang pilih lah makhluk perosak ini sebagai presiden agar PAS akan terus berkubur.

  ReplyDelete
 6. Alhamdulillah PAN sudah tertubuh.. kalau tidak asyik jd gunting dlm lipatan aje..

  ReplyDelete