suara rakyat suara keramat

suara rakyat suara keramat
Kerajaan sepatutnya takut kepada rakyat. Bukan rakyat yang takut kepada kerajaan

Wednesday, September 02, 2015

Resah September yang ditunggu sudah datang !!!Pada posting tiga empat hari yang lepas telah dinyatakan bagaimana orang ramai sedang resah menunggu akan kedatangan bulan September. Keresahan itu pasti akan berterusan, sama ada akan dilaporkan atau tidak, yang terkena badi ini sahaja yang tahu ...

KUALA LUMPUR, Sept 2 (Reuters) - Kumpulan bank RHB, bank keempat terbesar dalam negara kita berkata tadi yang mereka kini menawarkan pilihan kepada pekerja-pekerja mereka untuk pemberhentian secara sukarela.

Tawaran itu berkuatkuasa bermula daripada hari ini dan tawaran akan ditutup pada 23 September 2015.

RHB berkata demikian dalam kenyataan mereka kepada Reuters.

dollah yankee - Dia datanggg...dengan lenggang lenggok nyaaa...diaaa datangggg.dengan senyum manisnyaaa ....

1 comment:

  1. Kalau RHB boleh bagi pilihan kepada pekerja2 dia untuk berhenti secara sukarela mengapa pulak rakyat yang memjadi tuan besar kepada Najib dan kabinet2 dapurnya tidak berhak mendesak Najib dan para2 bangangnya untuk turun? Tuan punya negara ini iaitu rakyat berhak untuk menentukan siapa yang menjadi kerajaan da PM dan kalau Zahid dan mana2 lagi menteri2 yang bodoh tak tau fakta ini mereka semestinya tak layak untuk menjadi menteri kerana Malaysia ni bukannya negera orang2 yang bodoh dan sibodoh tak boleh menjadi pemerintah kepada orang2 yang tak bodoh (exception kepada anak zahid kerana dia memang layak jadi anak zahid dan kalau pun dia bukan anak zahid, dia memang layak dapat menteri macam zahid).

    Nick.
    Cape Tiger.

    ReplyDelete