suara rakyat suara keramat

suara rakyat suara keramat
Kerajaan sepatutnya takut kepada rakyat. Bukan rakyat yang takut kepada kerajaan

Monday, August 31, 2015

Musuh kepada musuh aku adalah kawan aku..


Tak kira lah apa pun niat asal Tun M turun bersama-sama rakyat lain yang berbaju kuning dalam perhimpunan Bersih 4.0. Yang penting Tun M telah bersama-sama ratusan ribu yang lain yang telah turun ke jalan raya yang mahu jatuhkan Najib.

Sejarah Bersih ini awalnya di ilhamkan dan di ketuai olih Anwar Ibrahim dan rakan-rakan yang lain. Bila Tun M turun ke jalan raya nampak nya Tun M telah terkena hukum karma dan secara tidak disedari rakyat telah nampak Tun M telah menggantikan tempat Anwar Ibrahim yang sedang terpenjara.

"The enemy of my enemy is my friend ..."

dollah yankee -
Orang melayu yang datang pada Bersih 4.0 ini tetap ramai macam Bersih yang lepas-lepas...

1 comment:

  1. Bagaimana pulak dengan "a friend who is now friendly to my enemy"? Dah jadi "my enemy" sebab "the friends of my enemy is an enemy too". Ada sesiapa lagi yang masih lagi fikir PAS tu sahabat kepada PR? Fikir2kanlah!

    Nick.
    Cape Tiger.

    ReplyDelete