suara rakyat suara keramat

suara rakyat suara keramat
Kerajaan sepatutnya takut kepada rakyat. Bukan rakyat yang takut kepada kerajaan

Sunday, August 09, 2015

Kata nak tutup,tapi suruh buka ...


Najib Razak menggesa dalam satu peresmian mesyuarat bahagian mahu 3 juta ahli Umno hari ini melancarkan serangan balas terhadap mereka yang menyerang dirinya melalui platform media sosial.
“Buka akaun Facebook dan Twitter. Jika anda tidak boleh menjadi blogger, menggunakan Facebook dan Twitter pun memadai".

Kah..Kah..Kah.. dulu berdegar-degar kata nak tutup benda-benda ni semua. Tetapi bila dah tak boleh senang-senang nak tutup, dia suruh semua ahli-ahli umno pakat-pakat buka pula akaun ni.
Dia rembat 2.6 billiun, dia kebas sorang-sorang 2.6 billiun, dia enjoy dengan duit 2.6 billiun tu sorang-sorang, dia suruh orang lain pula pertahankan?

dollah yankee -
Silap haribulan sesiapa yang buka akaun-akaun diatas boleh dapat duit ... kah..kah..kah..

1 comment:

  1. betul ke cara perdana menteri mcm ni, dia suruh rakyat berperang pulak... wlupon alam maya saje tapi impak nye ade jgk... takut gejala berkumpulan sana sini...asal nmpk org parti lain terus naik minyak...mcmni ke sorang perdana menteri?? malu aku dpt pm mcmni.

    ReplyDelete