suara rakyat suara keramat

suara rakyat suara keramat
Kerajaan sepatutnya takut kepada rakyat. Bukan rakyat yang takut kepada kerajaan

Monday, May 25, 2015

Mazlan Aliman kenduri pisang ...


25 May 2015 at 04.59 pm
Prices delayed by 15 mins.

Last Done  2.020 (- 0.050)Harga jatuh merudum petang tadi...dikatakan terendah dalam sejarah.
Mazlan Aliman selalu dihalau dari penempatan-penempatan Felda yang dia pergi untuk memberi penerangan tentang saham felda ...

4 comments:

 1. Andai kata ia nya benar maka beberapa kawasan FELDA akan bertukar tangan. Ingat bahawa Genting Plantation sudah pun memilik empat ribu lot dan mungkin lebih. Selain dari itu Genting Plantation sudah pun membeli TH Plantation di Sumatra dengan harga RM800 juta, kakitangan nya sudah pun berkrusus Di Genting Plantation di Bukit Garam, Kinabatangan, Sabah.

  Di kala itu nanti baru lah para penorka yang pernah menghalau saudari Mazlan Aliman dari "ANAK" dan rombongan nya akan merasa menyesal dan malu. Menyesal pada masa itu nanti sudah tidak mempunyai apa apa makna.

  ReplyDelete
 2. Mazlan Aliman sewajarnya diberi gelaran sebagai Pejuang Peneroka Felda dan patut dianugerahkan gelaran dato

  ReplyDelete
 3. Biarkan FGV jahanam dan ini kita jadikan BUKTI kepada penyokong BN di FELDA2 tu yang BN Ni tak cerdik.... malah saya juga berharap Malaysia diMUFLISKAN kerana 1MDB dan hutang yang banyak......BIAR JADI BUKTI KEPADA PENYOKONG 2 BODOH BN YANG BN NI TAK LAYAK JAGA NEGARA INI. SELEPAS BN BANGKRAP KAN MALAYSIA, TAKKAN LA ORANG YANG BIJAK NAK UNDI BN.... SEKARANG INI PENYOKONGNYA YANG BODOH TAK NAMPAK BN TU BODOH. BIAR BANGKRAP JADI BUKTI KEBODOHAN BN...PASTU SIAPA UNDI BN....BODOH!

  PR dapat negara bangkrap pun tak apa, sebab PR pandai jaga.... tengoklah kewangan Selangor Dan Pulau pinang.... bertambah!
  Mexico keluar dari bankrap dalam masa 8 tahun jer.... BANGKRAP KAN MALAYSIA DAN PR AMBIL ALIH....SELAMANYA (DR.G)

  ReplyDelete