suara rakyat suara keramat

suara rakyat suara keramat
Kerajaan sepatutnya takut kepada rakyat. Bukan rakyat yang takut kepada kerajaan

Wednesday, May 27, 2015

Bila tak dengar cakap Mazlan Aliman dan ANAK"Kita akan jadikan saham FGV macam saham Facebook.Kepada yang membantah tu HARAMJADAH !!!".

Berdasarkan semakan saham FGV pada jam 11 pagi hari ini, harga saham itu terus turun kepada
RM 1.92 sesaham.

Menurut gurkah-gurkah politik di'port' (yang 15 tahun dulu dari pagi sampai petang akan bersidai didepan 'screen' tv di pejabat-pejabat saham di Lebuh Penang) yang menjadi kebimbangan mereka ialah, prospek harga saham FGV ini akan kekal rendah dalam tempoh 1 hingga 5 tahun dan jauh sekali untuk mencapai nilai saham RM4 -RM5 sesaham.


4 comments:

 1. PADAN MUKA PENEROKA YANG DEGIL TAKNAK DENGAR PENERANGAN PR DULU....SIAP HALAU PAKAI GENGSTER KAMPONG KAT JENGKA DULU.... SEKARANG MINTA LAH TOLONG DARI GENSTER KAMPONG UNTOK NAIK KAN NILAI SAHAM....

  DIHARAPKAN FELDA HABIS TERGADAI DAN PENEROKA YANG MENYOKONG BN DAPAT BELAJAR BAHAWA BN HANYA PENJAHANAM MASA DEPAN MEREKA.... SOKONGLAH DULU KINI DAN SELAMANYA.....

  NEGARA JUGA DIHARAP MUFLIS MACAM MEXICO DULU..... LEPAS TU MUNGKIN... DAH TAKDE YANG NAK SOKONG BN, KECUALI YANG BENAR2 BANGANG.

  PR MAMPU KELUARKAN NEGARA DARI BANGKRAP DALAM MASA 8 TAHUN JER.... MACAM MEXICO DULU....8 TAHUN JER.
  (DR.G)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Orang2 felda Sibol k tinggi pun sama. bila saya buka mulut betegang leher mempertahankan. Entah2 sampai sekarang ni pun dia masih mimpi lagi.

   Delete
 2. NAJIB "HARAMJADAH PUNYA PM" @ PUKI MAK

  ReplyDelete
 3. Mereka bukan bersalah .. mereka hanya ditipu..

  ReplyDelete