suara rakyat suara keramat

suara rakyat suara keramat
Kerajaan sepatutnya takut kepada rakyat. Bukan rakyat yang takut kepada kerajaan

Saturday, April 11, 2015

Lawak hujung minggu dari Tun Mahathir


Salam jemaah2 Ayah///
Petang tadi Mydin telah mengaturkan petemuan ayah dgn Tun M dibalai raya..Ayah menasihatkan Tun jangan sesekali campur tangan dalam urusan Amirul Mukminin Dato Sri Najib Ibnu Razak..Barang siapa yang cuba mengkritik atau menghina Wali Melayu Dato Sri Najib jangan tanya kenapa penumbok ayah sampai dari belakang..Ayah dan juga ahli berbai'ah akan tetap setia menjunjung kasih kebawah pimpinan Wali Melayu Dato Sri Najib..Hidup Melayu


dollah yankee -
Tun Mahathir mesti tertanya-tanya...sambil berkata.."gila apa ke mamat sekor ni,pakai spek itam dalam meeting room,baru terlepas dari mana ni? Tampoi?TR?"

Nota: Mungkin kah Tun Mahathir gelak sorang-sorang selepas mamat ini selesai berjumpa dengan nya?

6 comments:

  1. Okay lah juga TDM nak jumpa mamat ni. Apa jenis pakaian seragam yang dia pakai? Macam orang tak betul je, itu pun TDM masih melayan.....

    ReplyDelete
  2. Seorang pelakun dikritik hebat kerana dikatakan memakai pakaian menyerupai pasukan keselamatan. Tp klu tgk baju mamat ni lg dasat dr pelakun tu tk ada polis atau org ramai tegur pun.

    ReplyDelete
  3. jendral tentera apa makhlok tu heh.....

    ReplyDelete
  4. Hahaha...sah x betul..

    ReplyDelete
  5. aku jumpa dia ni kat pekan sg besi...minum kedai mamak sensorang...selekeh siot..muka berserabut mgkin gi kem tentera kot mintak permohonan guna pangkat jeneral...

    ReplyDelete
  6. aku pun nak tergelak tengok mamat yg pakai spek itam tu. macam tak betoi ja.....
    kah4..

    ReplyDelete