suara rakyat suara keramat

suara rakyat suara keramat
Kerajaan sepatutnya takut kepada rakyat. Bukan rakyat yang takut kepada kerajaan

Tuesday, September 16, 2014

Mana lagi 42 orang? KahKahKahKah..

Mohamed Nabi Bux Mohd. Nabi Abd. Shatar (kiri) bersama beberapa ahli Pas mengadakan demonstrasi membantah penubuhan Pasma di hadapan Masjid Daerah Seberang Perai Utara di Teluk Air Tawar Pulau, Pinang, semalam.

TASEK GELUGOR 15 Sept. - Sekumpulan kira-kira 50 individu yang mendakwa sebagai ahli Pas dari negeri ini berhimpun di hadapan Masjid Daerah Seberang Perai Utara di Teluk Air Tawar di sini, bagi membantah sikap segelintir pemimpin parti itu yang disifatkan sebagai tali barut dengan lebih memihak kepada individu di luar parti berkenaan.


Artikel Penuh: http://202.190.126.82/utusan/Politik/20140916/po_01/Pasma-Ahli-diminta-berhati-hati-pemimpin-bertopengkan-Pas#ixzz3DRos7e6Q
© Utusan Melayu (M) Bhd 


dollah yankee -
Kah..Kah..Kah..
agak-agak laa... kalau nak tembak pun...

1 comment:

  1. PAS ni kadang-kadang bangang... Mohamed Nabi Bux ahli hangpa ka? Kalau dia ahli PAS maka ambil tindakan disiplin sebab merosakan imej PAS, jika bukan ahli PAS ambil tindakan sebab menyamar sebagai ahli PAS sehingga merosakkan imej PAS.

    Takkan itupun orang awam nak kena ajar... tengah muktamar ni... usullah supaya individu ini dipecat sahaja... bukankah dikatakan muktamar adalah kuasa tertinggi PAS? takkan ini pun tak boleh diambil tindakan.

    ReplyDelete