suara rakyat suara keramat

suara rakyat suara keramat
Kerajaan sepatutnya takut kepada rakyat. Bukan rakyat yang takut kepada kerajaan

Sunday, July 20, 2014

Kenapa tak guna Rosmah Mansur?

SEPANG - Menteri Pengangkutan Datuk Seri Liow Tiong Lai berkata sebarang tindakan untuk tidak membenarkan pasukan penyiasatan khas Malaysia daripada memasuki kawasan kemalangan Malaysia Airlines penerbangan MH17, adalah tidak berperikemanusiaan...

Kah..Kah..Kah..
Ini Liow Tiong Lai tak ada pigi sekolah punya orang, sepatutnya dia kena guna pengaruh Rosmah Mansur...

Selain, bertungkus-lumus membantu mangsa banjir, Najib mendedahkan Rosmah juga dikatakan berjasa kerana berjaya membebaskan seorang pelajar Malaysia yang ditangkap pihak berkuasa Mesir akibat disyaki sebagai pengintip dengan hanya menggunakan pengaruhnya menelefon isteri Presiden Mesir Suzanne Mubarak (isteri kepada Hosni Mubarak).
Lebih dari itu, Rosmah juga dikatakan mengguna pengaruhnya dengan keluarga Diraja Arab Saudi untuk membebaskan pelajar Malaysia yang terkandas di Mesir semasa kebangkitan Arab Spring untuk memasuki negara itu tanpa menggunakan visa.
dollah yankee - Nampak?! betapa kuat pengaruh Rosmah Mansur? Boleh masuk mana-mana negara tanpa perlu visa..Kah..Kah..Kah..

5 comments:

 1. dulu halang pakar dari siam itu ada betoi ke

  ReplyDelete
  Replies
  1. Rosmah telefon kat Raja Bumipol suruh tahan pakar tu datang.

   Delete
 2. Tak cukup Rosmah, hantar sekali Shahrizat kesana. Sekali Shahrizat silak kain singsing lengan baju berterabur dia org cabut lari. Rosmah guna pengaruh, sharizat silak kain dgn singsing lengan baju.

  ReplyDelete
 3. dgr rosma siap talipon putin. dia suruh putin talipon isteri dia, betul ke?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Dia nak ajak putin menari dangdut

   Delete