suara rakyat suara keramat

suara rakyat suara keramat
Kerajaan sepatutnya takut kepada rakyat. Bukan rakyat yang takut kepada kerajaan

Monday, May 12, 2014

Mat Said kata "Janji Pariah"


Mat Said dijanjikan kekal  jawatan MB oleh Datuk Seri Najib.
Ia diumumkan Najib semasa mesyuarat majlis tertinggi Umno di Kuala Lumpur hujung bulan lalu.
“Tidak akan ada pertukaran jawatan menteri besar. Kita berpegang kepada janji Datuk Najib. Datuk (Seri) Najib kata tidak akan tukar menteri besar Terengganu.
“Kita nak percaya Datuk (Seri) Najib atau orang lain..Datuk Najib buat pengumuman ini dalam mesyuarat MT Umno dua minggu lalu,” kata Abdul Rahman lagi.
Beliau yang juga bekas exco kerajaan negeri Terengganu berkata, Najib sendiri berjanji akan mengekalkan Ahmad sebagai MB.“Saya tidak dengar sebarang perubahan baru selepas pengumuman perdana menteri itu. Pertukaran Datuk Ahmad hanya khabar angin.
Tak sampai 2 minggu selepas itu..
KUALA TERENGGANU - [DIKEMASKINI] - Datuk Seri Ahmad Said hari ini meletakkan jawatan sebagai Menteri Besar Terengganu.    
Perkara itu disahkan Setiausaha Agung Umno Datuk Seri Tengku Adnan Tengku Mansor.
dollah yankee -
Kah..Kah..Kah.. Mat Said sudah kena main lahh ..mana orang-rang mat Said yang dah bagi warning dekat Najib? Kata nak join PAS kalau Mat Said digugurkan..

4 comments:

  1. baru tau ka perangai pemimpin tertinggi umno.jilat lagi.

    ReplyDelete
  2. mb pun umnu tipu apa lagi nak diharapkan dari umnu.

    ReplyDelete
  3. nak join pas ...????????????????????????

    ReplyDelete
  4. umno kan penuh dengan lembu dan lanun2 lapar...sebaik saja hilang kuasa pergiu mampos lah kau aku nak cari pelindung yg baru untuk makan dan hidup????

    ReplyDelete