suara rakyat suara keramat

suara rakyat suara keramat
Kerajaan sepatutnya takut kepada rakyat. Bukan rakyat yang takut kepada kerajaan

Friday, September 13, 2013

PapaGomo dah jadi PapaKedana..



Disini ...
PapaGomo dah jadi PapaKedana

Kah..Kah..Kah.. kami pun bukan koman, bukan tak reti nak tulis, kami pun selalu dapat first hand news, tapi bila terkenangkan benda-benda macam ni lah yang buat kami tak mau make first move. Kalau setakat kena fine 50 ringgit tak pa juga, ini 500,000 ribu beb!

dollah yankee -
Kah..Kah..Kah.. Kerana pulut santan binasa, kerana mulut poket binasa ...

1 comment:

  1. Lidah rasmi umno (blogger).. kalu lidah rasmi utusan kena saman, mgkin BN leh cover..

    Pd bloger2 BN, bila korang kena getah, kompen dia org (BN) wat x kenal nyer..

    ReplyDelete