suara rakyat suara keramat

suara rakyat suara keramat
Kerajaan sepatutnya takut kepada rakyat. Bukan rakyat yang takut kepada kerajaan

Saturday, September 07, 2013

Alternatif nya ialah bagi kita cepat mamposss ...


Orang lain semua jalan ke-depan, tapi Malaysia (yang ramai menteri nya yang bangang) ambil langkah jalan mengundur ke belakang. Ini lah bahana bila menteri yang dilantik ada lah jenis yang dikutip di tepi jalan...

Petrol jenis RON92 telah ditarik dari pasaran disebabkan penggunaan nya akan menyebabkan dan mempunyai kesan negative dan buruk kepada alam sekitar.

Menteri(cap ayam) yang di kutip ditepi jalan ini telah mencadangkan agar petrol RON92 diperkenalkan semula sebagai alternatif untuk menjimatkan wang kita selepas kita semua tak berhenti-henti memaki dan menyumpah kerajaan BN/Najib selepas harga minyak RON95 dinaikan sebenarnya tidak tahu, tidak mahu ambil tahu dan memang golongan jenis yang bangang kerana dia tidak memikirkan kesan jangka panjang terhadap alam sekitar dan enjin kereta kita jika petrol RON92 ini digunakan semula.


ron 92

KUALA LUMPUR – Kerajaan sedang mengkaji kemungkinan memperkenalkan kembali minyak petrol RON92 bagi menawarkan alternatif sumber bahan api yang jauh lebih murah kepada para pengguna.
Menteri Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan, Datuk Hasan Malek (gambar), bagaimanapun berkata, cadangan tersebut masih di peringkat awal dan pengumuman selanjutnya akan dilakukan selepas menerima maklum balas daripada pelbagai pihak.

dollah yankee -
Ini semua kes nak bagi kita semua mamposss cepat !
 
 

No comments:

Post a Comment