suara rakyat suara keramat

suara rakyat suara keramat
Kerajaan sepatutnya takut kepada rakyat. Bukan rakyat yang takut kepada kerajaan

Sunday, September 08, 2013

2-2 pun Kassim BabaPergerakan Wanita Umno akan memberi sokongan kepada Setiausaha Umno Pulau Pinang Datuk Musa Sheikh Fadzir yang menawarkan diri bertanding jawatan Majlis Tertinggi (MT) parti, Oktober ini.
  
Ketuanya Datuk Seri Shahrizat Abdul Jalil berkata sokongan tidak berbelah bagi itu adalah bagi memastikan calon berkenaan menang dan boleh membawa suara rakyat Pulau Pinang ke persada negara.
  
"Hari ini saya nak umumkan yang perwakilan Wanita berjanji akan memberi sokongan serta undi kepada pemimpin Umno dari Pulau Pinang iaitu Datuk Musa yang menawarkan diri untuk MT.
  
"Kita semua tahu pemimpin ini mempunyai suara yang cukup lantang terutama dalam mempertahankan Umno serta nasib orang Melayu di Pulau Pinang," katanya semasa berucap pada Majlis Rumah Terbuka Hari Raya dan Sambutan Merdeka Wanita Umno Pulau Pinang, di perkarangan pejabat Umno Kepala Batas hari ini...

Kah..Kah..Kah.. yang ni yang tak boleh tahan ni.."lantang dalam mempertahankan nasib orang melayu Pulau Pinang.. "
Kah..Kah..Kah.. elok lah tu penyamun sokong penyangak ...

dollah yankee -
Mana tak lingkup Negara..semua orang jadi Kassim Baba. Ali Baba tak apa lagi, dia cuma 'tanggung' 1 tong bawa balik. Kassim Baba? dia bawa lori,angkut semua..tayar buruk pun tak tinggai.
Kah..Kah..Kah..

No comments:

Post a Comment