suara rakyat suara keramat

suara rakyat suara keramat
Kerajaan sepatutnya takut kepada rakyat. Bukan rakyat yang takut kepada kerajaan

Saturday, August 31, 2013

1 kapal, 2 Kapten


PRDM oppss..PDRM, mereka pun dah jadi macam umno. Ini lah akibat bila mereka juga nak jadi macam ahli politik. Seorang kata itik, seorang lagi kata bukan itik tapi ayam.Lama-lama nanti 'time' nak lantik IGP pun kita semua kena keluar mengundi. Atau mungkin juga lantikan IGP ini akan di'selaras'kan. Lantikan baru akan dibuat seiring dengan PRU nanti. Empat tahun sekali. Atau nak yang lebih baik... Pakatan Rakyat perkenalkan satu calon, BN perkenalkan calon mereka. Biar rakyat yang akan tentukan.

Tengok apa ketua kata ...

TIADA AHLI POLITIK TERLIBAT KONGSI GELAP KATA KETUA POLIS NEGARA..

SHAH ALAM - Ketua Polis Negara, Tan Sri Khalid Abu Bakar menafikan dakwaan mengatakan ada ahli politik ternama menjadi penaung serta penasihat kepada kumpulan kongsi gelap.
Beliau berkata, setakat ini, pihaknya belum menerima apa-apa maklumat atau laporan mengenai dakwaan tersebut.
"Siapa yang dakwa? Setakat ini saya tak dengar apa-apa lagi berkaitan pembabitan ahli politik ternama dalam kumpulan kongsi gelap.

Lepas tu tengok pula apa timbalan dia kata ...

Cops admit VIPs may be involved in gangs

Police have admitted that VIPs could possibly be involved in the gangs revealed by the home ministry on Wednesday.
Deputy Inspector-General of Police Datuk Seri Bakri Mohd Zinin said while this could be true, a proper verification is needed by the ministry.
Police had earlier identified several gangs which were working for political parties during the general election.
They allegedly went around threatening party supporters and the public to vote for certain candidates.

dollah yankee -
adoiii...yang sakit otak sakit perut, KAMI !!!

1 comment:

  1. kita kena tengok yang mana satu statement paling latest kuar.... mungkin info terbaru tak sampai lagi ke KPN....

    ReplyDelete