suara rakyat suara keramat

suara rakyat suara keramat
Kerajaan sepatutnya takut kepada rakyat. Bukan rakyat yang takut kepada kerajaan

Friday, May 17, 2013

Dulu buat duit dengan My-Team ... sekarang?



"Semalam dalam media sosial, semua meminta pasukan Harimau Malaya supaya layak ke Piala Dunia. Saya tidak tahu nak buat macam mana dalam tempoh masa yang singkat. Walaupun harapan mereka tinggi, saya anggap ini satu cabaran untuk saya menggalas tugas dan harapan ini,"- KJ

dollah yankee -
KJ, baru 2 hari jadi menteri dah dok nampak boleh buat duit dengan team bola pulak !

2 comments:

  1. Biar la dia..klu bagus kepimpinan sampai semua sukan mencapai taraf dunia apa salahnye..drp sebelum ni ntah brp ratus juta habis tp apa pun tarak lg tk guna..kj ni bagus dan jgn tk percaya satu hr nnti pasti dia akn join pr setelah d tendang oleh segorombolan parti amno..jd kita d pr support je mana yg perlu..

    ReplyDelete
  2. Tak jadi menteri pun mencuri berbillion .ini kali jadi menteri jadi penyamun tarbus le .lagi pulak.kertas siatan najib bunuh altantuya ramai peceramah kata dia simpan.Dia ugut le maamat tu

    ReplyDelete