suara rakyat suara keramat

suara rakyat suara keramat
Kerajaan sepatutnya takut kepada rakyat. Bukan rakyat yang takut kepada kerajaan

Sunday, May 05, 2013

5 kapal terbang dah tinggal 4 ..5 buah kapal terbang yang dibooking khas sejak 1 bulan yang lalu dan yang sedang diparking di hangar disatu tempat, sekarang dah tinggal 4 buah. 1 telah digunakan olih Mahathir untuk belah?melarikan diri? ke-Europe sebaik sahaja dia selesai membuang undi.

Indikasinya ialah kalau peratusan yang keluar mengundi melebihi 90 % dan kalau SPR pula jalankan Pilihanraya umum ke-13 ini dengan bersih dan adil tanpa sebarang tipu muslihat, maka BN akan bungkus 'kali ini lah'.

dollah yankee -
Mahahthir kata dia tetap mengundi walaupun dia tahu BN akan kalah5 comments:

 1. saya baru lepas undi di Parlimen Seremban. Masaalahnya alat tulis digunakan tak seragam. Disaloran 3 untuk orang muda pengundi menggunakan PENSIL. Disaloran 1 dan 2untuk orang lama dan veteran pengundi menggunakan BALLPOINT. Bila tanya kat Ketua tempat mengundi ( KTM ) memang guna BALLPOINT. Anak saya mengadu di saloran 3gunakan pencil. Kenapa tak seragam ? Pensil boleh padam ????

  ReplyDelete
 2. Ramai lagi pengampu dia...

  ReplyDelete
 3. Yankee Yahudi.diam diam lah.

  ReplyDelete
 4. mahadeath lari cepat2....takut anwar pi cari dia esok.....mana nak sorok muka....baik dia blah awal2

  ReplyDelete
 5. Saper kata takde tipu muslihat?Tengoklah siang tadi segala hantu jembalang keluar mengundi.Diharap jumlah diorg undi tak boleh cover undi rakyat Msia.

  ReplyDelete