suara rakyat suara keramat

suara rakyat suara keramat
Kerajaan sepatutnya takut kepada rakyat. Bukan rakyat yang takut kepada kerajaan

Sunday, April 28, 2013

P125: Pin sudah tukar kaler daa..



Dua perkara besar yang telah terjadi pada hari jumaat kelmarin dulu di Putrajaya benar-benar telah mengejutkan pemimpin-pemimpin BN/umno dan strategist dalam 'BN War Room' dan menyebabkan satu mesyuarat tergempar ditengah malam terpaksa dipanggil.

Kalau sebelum ini dalam peta besar di-dalam 'BN War Room' itu  kerusi Putrajaya telah dilekatkan/ditandakan dengan pin warna putih yang menunjukan ianya kerusi selamat (patut pun Adnan Mansor kata Hussam akan hilang deposit), tetapi setelah selesai mesyuarat tergempar tengah malam itu, pin warna putih tadi telah diganti dengan pin warna kelabu yang bermaksud kerusi ini sudah tidak selamat, yakni 50-50.

dollah yankee -
30hb malam nanti pin tu akan jadi warna hitam pulak !


6 comments:

  1. Jgn riso.... banyak yg dtg tu org luar... nak merai & berjumpa dgn ulama & pemimpin yg diorang sayangi....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak risau pun, sbb dah tau Husam menang.

      Delete
  2. eloklah jadi hitam pokat

    ReplyDelete
  3. tak riso ke kalu ade bekas pemimpin omno yang kata hukum hudud tak de dalam Quran ini ke jenis manusia dan puak yang di sayangi

    ReplyDelete
  4. Gerenti kalah punyalah cincalok ni.

    ReplyDelete
  5. Kalahlah ko melaka hanyut....

    ReplyDelete