suara rakyat suara keramat

suara rakyat suara keramat
Kerajaan sepatutnya takut kepada rakyat. Bukan rakyat yang takut kepada kerajaan

Tuesday, February 19, 2013

Betul lah,dalam dunia ni mana ada benda free?


dollah yankee -
Cisss ... kepala butoh !!, aku ingatkan blogger-blogger ini semua menulis dengan ikhlas hati demi nak membantu Anwar/PR humban BN/umno ... rupa-rupa nya depa ni bersemangat sebab dapat duit beb !
Orang macam ni semua cukup bahaya sebab sudah biasa disuap, nanti bila 'stop' suap mereka, mereka ini semua boleh kona baring, boleh pusing bukan lagi 360 darjah tapi 720 darjah ... Anwar dan Pakatan Rakyat kena lah berwaspada, berjaga-jaga dan 'take guard' sebab mereka ini boleh gigit dia balik !

Yang di bawah ini baru lah ikhlas KahKahKah ...

betul lah ... dalam dunia ni mana ada benda yang free? nak kencing pun kena bayar laaa ...

2 comments:

  1. Siapa cakap tak ada benda free! Cuba lu pandu kereta kemudian kena trafik jam. Kan kena free gear.

    ReplyDelete
  2. Setakat tulis camtu budak sekolah pun buat.

    ReplyDelete