suara rakyat suara keramat

suara rakyat suara keramat
Kerajaan sepatutnya takut kepada rakyat. Bukan rakyat yang takut kepada kerajaan

Wednesday, February 13, 2013

Ah Teng, lu duduk diam2 sudah laa,tak payah susah2 mau cover ..


Ah Teng (Teng Chang Yow,Chairman Penang BN) gua sama lain-lain gurkah disini mau cakap sama lu .. "lu tak payah lah mau susah2 mau cover lu punya boss (PM Najib) sebab lu punya parti Gerakan sekarang guna 'life support machine' tau ka? Kalau itu mesin tidak ada lu sudah mati tau ka?! Bila mati sudah tentu dia orang mau kasi bakar. Dia orang mau bakar sama lu (Gerakan) bukan sekarang, tapi bila habis itu 'election' ".

Your boss (PM Najib), he is there. He know the real stories and what really happened to him lahhh .., dia punya telinga lagi masih bagus tau? belum pekak lagi. If you try to blind him with your defensive statement also no use lahhh kawan ! Sekarang dia sudah tau 'penang lang' tidak mau sama dia, 'atleast' dia boleh cari lain strategi atau lu boleh kasi lain idea sama dia.

Kalau lu lagi cerita macam-macam mau 'jek' sama dia, mau kasi dia syiokkk, gua ingat you are in deep trouble laaa kawan, sebab dia punya telinga sendiri ada dengar ampat kali (4X) wooo 'penang lang kong NOoooooo ... Apa? Lu ingat lu kasi ini macam punya 'statement', dia suka ka? Silap haribulan dia boleh terajang sama lu ...

Sekarang punya zaman banyak canggih punya. Lu mana boleh 'how-siow' sama orang ramai. Apa macam lagi lu mau 'cover' sama lu punya boss? Itu video atas, bawah, kiri, kanan, depan, belakang semua sudah keluar ... lagi lu mau 'cover' ka?

dollah yankee -
Nak kutuk Teng Chang Yow ni lebih-lebih pun tak boleh juga, sebab pernah terhutang budi suatu ketika dulu.

No comments:

Post a Comment