suara rakyat suara keramat

suara rakyat suara keramat
Kerajaan sepatutnya takut kepada rakyat. Bukan rakyat yang takut kepada kerajaan

Sunday, January 13, 2013

Nak lari mana?!


5 haribulan, cerita Najib kena 'stroke' keluar ... dalam masa 2 hari saja selepas cerita itu Najib dengan tangkas dan begitu cepat sekali meng'counter'kan cerita itu menafikanya ...
Jangan dengar khabar angin, saya sihat - Najib

KUALA LUMPUR 8 Jan. - Datuk Seri Najib Tun Razak menafikan khabar angin kononnya beliau diserang strok ringan seperti yang didakwa oleh beberapa blog sejak minggu lalu.
Perdana Menteri dalam nada ceria sebaliknya berkata, beliau sihat dan meminta rakyat Malaysia tidak terpengaruh dengan khabar angin.
"Bursa Malaysia sihat, pasaran bon sihat, pasaran sukuk sihat dan saya juga sihat. Jadi, tolong jangan percaya," katanya sambil disambut dengan tepukan.

Tapi ... cerita dari Deepak towkey karpet pula ...

 Pertama, dakwaan Deepak melibatkan keluarga Najib, yang mana dia mendakwa telah membayar sejumlah wang yang tidak didedahkan untuk campurtangan perdana menteri bagi membolehkannya menjadi satu pihak dalam satu projek kementerian pertahanan pada 2005 yang bernilai RM100 juta sewaktu Najib merupakan menteri pertahanan.

Kedua, hubungkait Deepak dengan kes pembunuhan berprofil tinggi Altantuya.
Katanya, Deepek telah meluahkan kekesalan melibatkan diri dalam rancangan membuatkan penyiasat persendirian P Balasubramaniam membuat Akuan Bersumpah (SD) kedua, menarik balik SD pertama yang mengaitkan Najib dengan warga Mongolia Altantuya. Di dalam satu wawancara Deepak mengatakan yang beliau terlibat dalam kes Bala bagi membantu “keluarga perdana menteri. 

...sampai hari ini dia kunci mulut dia !

dollah yankee -
orang di Selangor pula sampai hari ini tak tahu siapa parti pembangkang di negeri mereka..1 comment:

  1. aya lu jangan main sama ini anwar.dulu itu mamak sudah mau mati ho.nasib tara mati aya. belakang kandy puty ada jaga malam tak boleh tidur aya.itu kandy puty ada bunyi.

    ReplyDelete