suara rakyat suara keramat

suara rakyat suara keramat
Kerajaan sepatutnya takut kepada rakyat. Bukan rakyat yang takut kepada kerajaan

Friday, January 04, 2013

Mahathir mula takut

Tu diaaa...ingatkan Tun Mahathir ni seorang yang cukup berani sebab sebelum ini banyak sangat puji-pujian mengatakan yang dia seorang yang berani, tup-tup dia boleh menangis sebab terlalu takut kepada Anwar yang akan jadi PM yang baru untuk kita selepas PRU-13 nanti.

Penasihat PKR jadi Perdana Menteri boleh bawa kemusnahan negara

Kuala Lumpur: Jangan beri peluang kepada  Anwar Ibrahim menjadi Perdana Menteri walaupun hanya untuk lima tahun jika tidak mahu melihat negara dimusnahkan.

Itulah ingatan  Mahathir Mohamad ketika rakyat mula meramal tarikh pilihan raya yang semakin hampir kerana tempoh penggal Parlimen sekarang akan berakhir pada April depan. 

Beliau yang memerintah negara selama 22 tahun, berkata Anwar tidak boleh diberikan ruang memerintah kerana ia berbahaya kepada negara yang akan membawa banyak kemusnahan dalam tempoh berkenaan

dollahyankee-
Najib awal2 dah pun cabut selepas dapat laporan tak boleh nak buat apa-apa lagi sebab dah konpom Anwar akan jadi PM

3 comments:

  1. Dia tak maulah DSAI jadi PM sebab kalau DSAI jadi PM dia tahu mana nak korek penyalahgunaan yang pernah UMNO/BN lakukan, tahu macam mana nak cekup teloq pegawai kerajaan pro-UMNO/BN yang tak mau dengar perintah kerajaan memerintah. Kalau TGHH jadi PM, mungkin lambat sikit sebab dia nak kena lihat fail-fail yang kebanyakkannya dah lesap.... jadi silap-silap puak-puak Anak Kecil Main Api pun dah lesap ke luar negeri.

    ReplyDelete
  2. Jangan mati dulu sebelum PR memerintah Malaysia. Ya Allah panjangkan usia Mahatihir Mohamad

    ReplyDelete
  3. Ayoyo Ini mamak jangan takut.kasi tau 1 M"sia itu Anwar ada main saya punya punguk sutu tariak.Apa macam boleh tahu itu Hasma ada hatam saya pungguk dia ada cakap sudah luse banyak senag masuk.Itu Hasmah pakai palsu punya kote la

    ReplyDelete