suara rakyat suara keramat

suara rakyat suara keramat
Kerajaan sepatutnya takut kepada rakyat. Bukan rakyat yang takut kepada kerajaan

Tuesday, January 29, 2013

Kami nak tengok 'telor' Najib


Mampukah Najib 'stop'kan rancangan Mahathir dan Mahyuddin mahu 'tendang' dia keluar dari Seri Perdana? Hanya satu perkara saja yang Najib boleh buat untuk cekik Mahathir...RCI pendatang haram Sabah yang diberi kad pengenalan Malaysia.

"Ya..jika ada elemen-elemen jenayah dalam pemberian kad pengenalan Malaysia kepada pendatang-pendatang haram dinegeri Sabah,kita akan dan mesti bertindak punya!. Itu lah yang dijanjikan olih kerajaan (Najib), sebab itu RCI ini ditubuhkan". - Peguam Negara, Ghani empat tahil.

Walaupun Najib telah cuba memberikan 'hint' itu, tetapi mampukah dia nak melawan Mahathir yang merupakan 'Raja kepada segala syaitan' ini?

Gurkah-gurkah politik diport pula kata Najib, Mahyuddin dan Mahathir  boleh lah lupakan cita-cita mereka berdua sebab orang-orang di Sabah dan juga di semenanjung sudah buat keputusan mahu 'penerajang' BN/umno dengan Najib dengan Mahyudin dengan Mahathir sekali.

dollah yankee -
Sejak tiga empat hari kebelakang ni, Mahyudin dalam ucapan nya asyik 'jek' Najib Kah..Kah..Kah..

1 comment:

  1. dalam umno bn setiap peminpin mereka memang ada buat salah laku yg dilakukan spt rasuah fitnah kalwat rogol jadi masing2 ada salah lalu sendiri, namapun parti syaitan umno bn haram jadah.

    ReplyDelete