suara rakyat suara keramat

suara rakyat suara keramat
Kerajaan sepatutnya takut kepada rakyat. Bukan rakyat yang takut kepada kerajaan

Sunday, December 16, 2012

Di-ugut Ibrahim Ali,akhirnya Najib bagi juga kerusi..


Akhirnya... setelah sekian lama dia merayu-rayu dan yang terbaru nadanya sudah jadi satu ugutan untuk Najib...

"Jangan fikir undi orang lain saja penting, Perkasa tak penting, nanti yang dikejar tak dapat, yang dikendong tercicir," kata Presiden PERKASA Ibrahim Ali. 
"Awak boleh kata saya ‘king maker’ tapi Perkasa mempunyai lebih 300,000 ahli, kalau kita tengok dalam satu daerah ada satu atau dua Parlimen ataupun Dun, kalau di peringkat Dun minimum ahli kita ada 300 hingga 400 ahli atau lebih sampai 1,000 orang, kalau di peringkat Parlimen, ada ahli kita 3,000 hingga 4,000 satu daerah, sudah tentu undi ini sangat penting," kata beliau kepada Sinar Harian Online semalam sempena Perhimpunan Agung Perkasa.

...untuk mendapatkan satu kerusi pada PRU-13 nanti, dan mungkin juga sebagai balasan kerana upah mencaci, menyumpah Anwar,TG Nik Aziz dan Pakatan Rakyat yang dibuatnya secara percuma, Najib akhir nya akur dengan rayuan dan ugutan Ibrahim Ali, dan Najib telah memberikan lampu hijau kepada Ibrahim Ali untuk kerusi yang diminta nya tersebut ...

Ini lah kerusi untuk Ibrahim Ali pada PRU-13 nanti ...

dollah yankee -
Kah..Kah..Kah..
Lawak petang minggu daaaa ....

3 comments:

  1. Suruh dia duduk diam2 atas kerusi tu, dah dapat kerusi yg dia idamkan.

    ReplyDelete
  2. kah! kah! kah! Best la lawak lu bro, terkezut jugak aku memulanya... Tapi kalau bagi kerusi letrik yg ada di penjara tu lagi bagus, ikat kaki tangan, bubuh maximum power, fffuuuuhhhh!!! hangit bau katak rentung...hahahaha!!!!

    ReplyDelete
  3. Hahahahhahaha.....mmg yg terbaik untuk sikatak...tapi stu lagi yg tertinggal...tak ada seat belt ker?takut dia terlompat lak nanti....wakakakakka....

    ReplyDelete