suara rakyat suara keramat

suara rakyat suara keramat
Kerajaan sepatutnya takut kepada rakyat. Bukan rakyat yang takut kepada kerajaan

Sunday, August 05, 2012

Ais krim Baskin-Robbins resah,Chong Wei gelisah

Lee Chong Wei dikatakan sedang gelisah dan tokey aiskrim Baskin-Robbins pula resah pada saat ini. Chong Wei makan pun tak berapa nak lalu, minum pun tak berapa nak boleh, mandi pun tak berapa nak basah. Tokey aiskrim Baskin-Robbins pula pun tak berapa nak boleh tidor lena. 


Kalau nak dikatakan yang kedua-dua mereka berdebar-debar dan gelisah kerana menanti final badminton olimpik nanti tak juga, sebab tokey ais krim Baskin-Robbins pun tahu yang Chong Wei sudah terlalu banyak pengalaman antarabangsa nya, bahkan pemain itu juga pernah menewaskan musuhnya itu sebelum ini.

Siasat punya siasat, ricky punya ricky ropa-ropanya Lee Chong Wei resah,tokey ais krim Baskin-Robbins gelisah lagi berdebar-debar kerana bimbang Chong Wei akan hilang 2 juta ringgit seperti yang dijanjikan kerana Chong Wei akan gagal memenangi pingat emas olimpik nanti, dan manakala tokey ais krim Baskin-Robbins ini pula tak dapat nak bagi ais krim free dekat rakyat Malaysia kerana Chong Wei hanya dapat perak. Sebabnya tokey ais krim ini sudah janji yang ais krim percuma untuk seluruh rakyat malaysia jika Chong Wei menang emas. 


Semuanya disebabkan dan gara-gara 'badi' Kak Rosmah Mansor yang dibawa nya ke London dari Kuala Lumpur ...


dollah yankee -
Kah..Kah..Kah.. gurkah-gurkah  politik di'port' pula bertaruh keatas lawan Chong Wei, sebab kehadiran Rosmah Mansor di-sana akan membawa petaka.

No comments:

Post a Comment