suara rakyat suara keramat

suara rakyat suara keramat
Kerajaan sepatutnya takut kepada rakyat. Bukan rakyat yang takut kepada kerajaan

Tuesday, July 03, 2012

NSTP pun dah boring dengan Najib

Gurkah-gurkah politik di'port' kata akibat paper yang susah nak laku, mungkin NSTP pun dah boring,dah fedap dengan Haji Najib ...


Sebab nya cerita atau berita ini tidak sepatutnya di-keluarkan olih akhbar ini. Apa kah mereka mula mahu men'sabotaj Haji Najib?


dollah yankee -
Gurkah-gurkah ini akan memerhati ...

2 comments:

  1. Dengar ceriter Najib marah kat dua dua kambing satu kambing hitam dan satu lagi kambing emas iaitu...kepada KSN Sidek dan KPPA Abu Bakar! Tetapi kambing emas (KSN) dapat hadiah jadi Pengerusi Petronas dan kambing hitam tak dapat apa2 lepas bersara....pandai dan licik betul KSN Sidek main politik berokratik...agaknya Sidek dan yang sorang lagi ganti Abu Bakar ...si Ali mandaliar pandai ambik hati ROSMAH MANSOR kot....

    ReplyDelete
  2. Isu SPBA Najib juga patut dipersalahkan kerana main sain buta sahaja tarak baca.....Apa PM macam ini...Lepas tu jadikan KPPA kambing hitam setelah KSN dengan raja Mendaliar Ali Hamsa berpakat pecat KPPA. Manakala KSN dapat imbuhan Pengerusi Petronas..dan goyang kaki. Abu Bakar hanya dapat abu sahaja...Jawatan dan perkhidmatannya yang cemerlang sebelum ini tak dihargai langsung....Inilah mainan dan politik perkhidmatan awam yang ada hari ini....

    ReplyDelete