suara rakyat suara keramat

suara rakyat suara keramat
Kerajaan sepatutnya takut kepada rakyat. Bukan rakyat yang takut kepada kerajaan

Friday, May 04, 2012

Betul ke selamat??!

dollah yankee -
Malaysia negara paling selamat didunia?? Kah..Kah..Kah.. gurkah-gurkah politik di'port' gelak sampai terkencing. Selamat kah?? Bila dok berjalan nak ke-sekolah pun kena 'kidnap' !. Memang selamat.., itu pun selepas tidak percaya kepada pihak polis. Memang selamat.., selepas tidak diberitahu kepada polis kejadian ini. Memang selamat.., itu pun selepas duit tebusan telah dibayar. Memang selamat pun.., sampaikan tak berani nak umumkan harga tebusan yang telah dibayar...


KULAIJAYA 6 Mac - Malaysia menduduki tangga ke-19 daripada 153 negara sebagai negarapaling selamat di dunia dan berada di kedudukan teratas di kalangan negara Asia Tenggara.
Timbalan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin berkata, pencapaian itu diiktiraf secara global menerusi Indeks Keamanan Global (GPI) 2011 yang diumumkan tahun lalu.
Beliau berkata, ia merupakan peningkatan yang amat membanggakan berbanding 2009 yang menyaksikan Malaysia berada di kedudukan ke-26.


1 comment:

 1. Kekejaman Polis - Generasi Muda Perlu Memberi Pengajaran Setimpal Kepada Pemimpin BN dan UMNO. ( Lihat sendiri BUKTI, perjuangan PUTERI dan PEMUDA UMNO tidak lagi berguna untuk generasi baru )
  1~BUKTI 1
  2~BUKTI 2
  3~BUKTI 3
  4~BUKTI 4 * (NEW)
  5~BUKTI 5 * (NEW)
  6~BUKTI 6 * (HOT)

  Orang Muda Geng Kita - Usaha Dengan Doa ~http://www.youtube.com/watch?v=HcQD_NfslkA&feature=related  Sumpah Aku Akan Lingkupkan Putrajaya Jika Generasi Muda Terengganu Tidak Jadi Perdana Menteri Malaysia Ke-7 Sebelum PRU ke-13 Tanpa Perlu Berdolak-dalik!!
  (Bukti kukuh)
  1 ~ http://www.tranungkite.net/v11/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=32381
  2 ~ http://www.sabahforum.com/forum/sabah-malaysia-international-politics/topic28065.html
  3 ~ http://www.utaraonline.net/v4/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=22146
  4 ~ http://www.selatanonline.net/v1/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=3155

  ReplyDelete