suara rakyat suara keramat

suara rakyat suara keramat
Kerajaan sepatutnya takut kepada rakyat. Bukan rakyat yang takut kepada kerajaan

Sunday, March 11, 2012

Nasib baik dia tak jual nama Allah (lepas 3 kali buat umrah)

"Saya akan letak jawatan selepas tempoh masa saya sebagai senator tamat 8 april ini.."
Kah..Kah..Kah.. ini 'statement' macam pariahhh.., sebab gurkah-gurkah kata ini tamat tempoh,  bukan  letak jawatan.

Berapa ramai lagi pemimpin-pemimpin dalam umno yang lidahnya bercabang-cabang macam dia ni?? Berhenti ke, 'resign' ka, kena penerajang ka, tak penting! Yang penting kembalikan semula wang 250 juta itu dan Peguam Negara pula jangan dok main yo-yo. Dakwa semua mereka yang terlibat dalam kes ini.

Tapi..kalau dah khidmat mami Ijat ni tamat tempoh, apa kah kes 250 juta ini juga akan ditutup??

Tak kira apa pun, sudah terserlah dan mengesahkan bahawa 'cowgate' ini adalah antara skandal kewangan yang buruk selain PKFZ dan kes Khir Toyo. Gurkah-gurkah di'port' berani bertaruh potong telinga yang setiap pemimpin umno yang ada,kalau kita selak kain mereka, mesti ramai lagi yang terlibat dengan skandal kewangan yang macam ini dan kalau lah SPRM itu telus, pasti semuanya boleh didakwa.

dollah yankee -
Mad Deris di-Jones Road nak buatkenduri pisang di masjid negeri jika Sharizat 'resign' sebagai Ketua Wanita

No comments:

Post a Comment