suara rakyat suara keramat

suara rakyat suara keramat
Kerajaan sepatutnya takut kepada rakyat. Bukan rakyat yang takut kepada kerajaan

Wednesday, February 08, 2012

Kah..Kah..Kah..nasib baik ada internet !

Kah..Kah..Kah.. nasib baik ada internet.. pada yang tak ada internet di rumah, memang di kencing habisss!.. jadi kadang-kadang ada kebenaran dari blogger Tukar Tiub yang kita patut ucap terima kasih kepada Ronald Reagan...sebabnya kalau tidak sampai kita mamposss kita akan di-kencing...

Bro TT, Ini lagi satu kisah luar topik yg wajar didedahkan... Kelmarin (Sabtu-4hb Feb 2012) Muhyiddin Yassin @ Mat Sembab ada datang ke-Taman Medan...betul punya gila pimpinan Umno turun PJS dlm tempoh seminggu jer.... Dalam laporan media, kata ramai yang datang  ke-majlis bersama rakyat @ bersama Mat Sembab di tapak pasar malam Taman Medan Baru..ini semua sebenarnya KENCING belaka! Pasar Malam Taman Medan Baru ada pada tiap-tiap hari Rabu & Sabtu...kalau tak hujan, MasyaAllah punya ramai,padat, sesak....begitulah juga pada hari Muhyiddin @ Mat Sembab datang tu, hari aktiviti pasar malam... memang itu kebiasaan rakyat dan penduduk di kawasan Taman Medan, Taman Dato Harun, Taman Maju Jaya yang sememangnya cukup padat dgn manusia ini akan datang ke pasar malam sini....BUKANnya DATANG sebab nak tengok Mat Sembab pun... lebih menarik, cerita dari bapak mertua aku ramai ketua2 cawangan umno di Taman Medan ini tak dipanggil dan tak diberitahu untuk program besar hi-class ni... kakakakkaa...dah ramai yg bergaduh sesama sendiri...paling best kawasan ni dah ada 4 kelompok puak umno: 1. puak bekas calon penggal 1999-2004 2. puak bekas calon penggal 2004-2008 3. puak yang pro pada Penyelaras Dun Taman Medan, Raja Hanipuddin Raja Nong Chik (berapa ramai dah yang pakai nama nong chik ni daaa?) 4. puak bekas Kapten (ex Ketua Bahagian Umno PJS) yg dah pun join PAS. Puak2 ni sesama sendiri sedar dan tau umno tak boleh menang kat Taman Medan next PRU..tapi masih berperang nak jadi calon...yang paling best lagi tu kedatangan Mat Sembab ini bukan saja kerana soal PRU-13, tapi juga sebab pemilihan umno hujung tahun ni....kiranya sabtu hari itu tu datang nak menghulur laa kot.... hancus dan mamposss dah umno kat Taman Medan ni! ***minah2 indon Western Digital pun yg berlambak2 datang kat pasar malam tu...macam2 bentuk ada...kakakkakakakkakaka
By Anonymous on MAMPOOSLAAAAH MCA on 2/5/12

dollah yankee -
Kah..Kah..Kah..
yang kena kencing ialah orang yang tengok berita di-TV..

2 comments:

  1. Yang mandi air kencing umno bn adalah kalangan melayu umno bn tegar yang bangang kan kan kan

    ReplyDelete
  2. Dan air kencing yang di minum oleh Melayu Umno BN TEGAR tadi, di beri kepada mak bapak kau sekeluarga, dapat free skali set hidangan taik!!! mampos...

    ReplyDelete