suara rakyat suara keramat

suara rakyat suara keramat
Kerajaan sepatutnya takut kepada rakyat. Bukan rakyat yang takut kepada kerajaan

Monday, January 02, 2012

Rosmah Mansor dan Raja Petra kini BFF??

Dulu...dia ada lah musuh nombor satu umno. Semua orang-orang besar dalam umno takut dekat dia. Blog RPK ada lah sumber yang begitu memalukan bagi umno dengan pendedahan-pendedahan beliau dengan dokumen-dokumen yang di lampir dan di sertakan sebagai bukti-bukti.

PRU 13 sememangnya makin dekat dan sudah amat dekat sangat bila RPK telah pusing 360 darjah dalam pendiriannya dan dia kini sudah menjadi kawan dan sahabat kepada umno.

Gurkah-gurkah politik di'port' nak tanya pada RPK. Apa sudah jadi dengan kenyataan bersumpah RPK tentang Rosmah Mansor yang RPK kata dia berada di tempat kejadian dimana dan ketika Altantunya dibunuh dan diletupkan. Yang pelik dan ajaibnya ialah Rosmah dan Najib tak pernah ada hati nak 'sue' RPK dengan kenyataan bersumpahnya dan polis pun tak pernah ada inisiatif nak siasat kenyataan bersumpah RPK ini.

Apakah dengan kenyataan terbaru RPK tentang Anwar, tentang PR dalam surat khabar umno menunjukan yang RPK kini sudah tidak lagi menjadi ancaman kepada umno dan dia telah menjadi sahabat baik kepada Rosmah Mansor??!

Kah..Kah..Kah..

dollah yankee -
'Fulus'  RPK dah nak habis laa tuu..

 

3 comments:

  1. Apa jasa si botak ni kepada rakyat negara ini. Hampeh....tinggal di luar negara dan kini kantong wang dah hampir kosong... apalagi kalau Roswah dah setuju nak salurkan fulus apabila dekat PRU13 ni? Orang yang berlebai macam Zul Nordin pun kantoi mantoi dengan fulus, apalagi orang yang membaca surah al-fatihah pun belum tentu boleh?

    ReplyDelete
  2. Sangat setuju dgn saudara Melayu kena sokmo....

    ReplyDelete
  3. si botak dah ciom molot sama anak badak..kah3000000000x

    ReplyDelete