suara rakyat suara keramat

suara rakyat suara keramat
Kerajaan sepatutnya takut kepada rakyat. Bukan rakyat yang takut kepada kerajaan

Wednesday, December 14, 2011

Anwar EJEN AMERICAn international assurance kot?!

Tun Dr.Mahathir berkokok lagi...
masih dengan skrip lama, kata Anwar Ibrahim ada lah ejen Amerika Syarikat..rakyat pun dah muak dan tak larat nak dengar lagi dahh...

Apabila Amerika suarakan tentang ketelusan perbicaraan Anwar maka berbunyilah suara kononnya mereka menentang campurtangan Amerika. Tengoklah selepas ini gendang anti-Amerika akan dipukul oleh Khairy, Hishamudin, Firdaus(Imam Sepak Tong Undi) dan budak-budak hingusan UMNO. Mereka akan berdemostrasi depan Kedutaan Amerika (lepas tu KJ akan pura-pura pengsan). Maka buat sekian banyaknya isu Anwar agen Amerika akan diwar-warkan di media.Hebat betul lakonan budak-budak hingusan UMNO.


Woitt ! Sejak bila Malaysia bebas pengaruh Amerika? Woittt ! Sejak bila Malaysia tidak duduk bawah ketiak Amerika?

Untuk fakta, Dr Mahadhir pernah bayar jutaan ringgit untuk bertemu Presiden Bush. Bayar pada pelobi Yahudi. Kerajaan Malaysia pernah menerima desakan Amerika agar mengizinkan PLO hantar wakilnya untuk Persidangan Menteri Luar OIC sedang pada masa itu HAMAS telah menguasai Kerajaan Palestin. Kerajaan Malaysia menerima desakan dan nasihat Amerika menahan aktivis Islam untuk disumbat dalam Kem Kemunting(ISA) dan yang terbaru Kerajaan Malaysia begitu patuh menerima arahan pihak Amerika agar menutup gerai Kerajaan Iran dalam pameran persenjataan 2 bulan lalu. Dan sekarang rundingan FTA masih berlangsung yang bakal mencekik dan memiskinkan rakyat.


Sudah menjadi kebiasaan pemimpin dunia ketiga seperti Malaysia akan mengaitkan orang-orang yang menentang mereka sebagai agen-agen kuasa asing. Perkara ini akan dilagukan berulang kali hingga rakyat akan percaya. Taktik yang pernah digunakan oleh Nazi Jerman.


Kadang kala pemimpin korupsi dalam UMNO lupa tentang peribahasa Amerika : Kita boleh menipu orang dalam satu masa, tetapi kita tak akan dapat menipu semua orang dalam semua masa. 

dollah yankee -
Anwar ni ejen insuran kot?

No comments:

Post a Comment