suara rakyat suara keramat

suara rakyat suara keramat
Kerajaan sepatutnya takut kepada rakyat. Bukan rakyat yang takut kepada kerajaan

Friday, June 17, 2011

Malaysia ni pak tiri laki mak kami punya !!!


Negara Malaysia ini ada lah Pak Tiri Laki Mak kami punya, jadi kami saja yang boleh buat apa pun, orang lain tak boleh.... kalau boleh mangkuk hayun tiga ekor ini nak kata macam tu dekat seluruh rakyat...

Khairy Jamaludin: "The wing would organise a march on the same day as BERSIH, to hand over a memorandum to the Yang di-Pertuan Agong".
He hoped the youth divisions of BN component parties and tens of thousands of it members and non-governmental organisations to JOIN UMNO YOUTH IN THE RALLY with him.

Mahyudin Yassin: "I hope BERSIH will thinks carefully about what it is doing".
He also expressed concern that the BERSIH rally had not been given a police permit.

Hishamudin Hussein: "Police had the authority to arrest the BERSIH rally members and detain them under the Internal Security Act (ISA)."
Ini amaran...

Suhaila M.Zin,Ketua Putri UMNO Selangor: "The police should stop the BERSIH rally that would affect the public order."
Putri UMNO has joined the chorus of protests against the planned BERSIH rally, but not the UMNO YOUTH rally organise by it chief.

The Police said : "The police would not approve any permit for the BERSIH rally held on that day. The police would take necessary precautions include preventive arrests before or after the BERSIH rallies."

dollah yankee -
Jom ramai-ramai kita turun..lepas tu sebelah malam kita turun pula ke konsert 'Ramli Sarip & Sweet Charity konsert 40 tahun'

No comments:

Post a Comment