suara rakyat suara keramat

suara rakyat suara keramat
Kerajaan sepatutnya takut kepada rakyat. Bukan rakyat yang takut kepada kerajaan

Thursday, April 28, 2011

'Papa Nurul Izzah Part II'

'Papa Nurul Izzah Part II' telah dimuat naik dalam YouTube kira-kira pukul 5.30 petang kelmarin olih seseorang yang menggelarkan dirinya 'wakparjosudorno' menunjukan seorang wanita yang berbogel sedang berjalan menuju ke bilik air dan seorang lelaki yang juga bertelanjang bulat sedang memakai baju dan seluar selepas baru habis 'mengongkek'.

Berdasarkan kepada profail orang yang muat naik benda 'klip' itu nampak macam orang Indonesia, tapi gurkah-gurkah politik di'port' berani bertaruh potong 'kote' kata yang ini semua bukan kerja-kerja mamat indon walaupun tiada sebarang 'info' dari mana ia telah di muat naik.

Kalau klip video itu menunjukan yang pasangan ini baru habis projek 'kong-kek', ini sudah pastilah merupakan bahagian terakhir daripada jumlah 22 minit keseluruhan klip video itu yang telah ditunjukan kepada wartawan bulan lepas.

Video klip sekali ini tidak ada terdapat tulisan siam sepertimana klip bahagian pertama manakala tarikhnya pula menunjukan 2011/02/21 jam 22:43 hingga 22:45.

Sehingga jam 7 malam kelmarin, ramai yang kecewa kerana percubaan mereka utuk memasuki 'site' itu telah gagal kerana klip itu telah pun dikeluarkan dari YouTube kerana ofensif, namun kalau yang rajin cari, ada juga dua tiga blog yang telah berjaya menge'POST'kannya.


dollah yankee-
Selagi Anwar tak dibunuh,selagi itu lah dia akan terus diburu. Baru lah kita boleh bercakap pasal PRU-13

No comments:

Post a Comment