suara rakyat suara keramat

suara rakyat suara keramat
Kerajaan sepatutnya takut kepada rakyat. Bukan rakyat yang takut kepada kerajaan

Thursday, March 31, 2011

Habis laa bloggers yang pro-PR !

Habis laa para bloggers yang pro pada Pakatan Rakyat, juga bloggers Barisan Rakyat. Kita semua dah dapat warning dari Rahim Tambi supaya berhenti menulis tentang dirinya. Kalau kita teruskan juga menulis atau kita dok korek-korek kisah-kisah dan cerita-cerita lampau tentang kisah dia, maknanya kita kena naik court turun court laa jawabnya sebab dia nak sue kita semua.

"Saya ingin mengingatkan bloggers supaya berhenti menyerang saya atau cuba mengorek-ngorek atau membuat sebarang research tentang masa-masa silam saya."


dollah yankee -
Kah..Kah..Kah.. lagi teruk depa nanti tulis!! lagi teruk dia nanti kena!!

1 comment:

  1. Ha hah ha ha....

    Itulah gunanya hari ini...

    Dey...

    Hari ini akan jadi hari semalam.

    Hari esuk kalu panjang umur akan jadi hari ini.

    Hari semalam akan jadi sejarah rujukan anak cucu.

    Jadi binalah hari ini utk jadi hari semalam yg penuh bersejarah...

    Ko bloger2 pro pkr apa takut? Selagi korang tak rogol org tak liwat org tak pitenah org tak buat bidio haram & mengedarkanya selagi ko tak amik hak org selagi ko ingat ko sumer hamba Allah selagi ko ingat lubang kubur, itu semua tandanya ko menyintai Allah & rasulNya.

    Kita sumer hak Allah. Setiap yg berlaku juga kehendak Allah. Allah menghendaki DSA diangkat mertabatnya maka berlakulah ia mengikut ketentuan & kehendak Allah. Hikmah disebaliknya terlalu besar utk kita hayati.

    Munkin musibah bagi kita tetapi merupakan rohmat bagi org lain.

    Apa kederat kita nak menghalang perkara yg tak siapa duga. Contohnya kematian. Kalu dah tiba masa tidak akan diundurkan atau dicepatkan walau sesaat jua melainkan berlaku di atas ketetapaNya.

    Mcamlah kes bidio ni. Unpredictable. Tak siapa pun pernah terfikir DSA akan menerima tamparan hebat begini. Tak pernah kita terfikir akan ada manusia yg sanggup melakukanya.

    Tapi itulah ujian yg Allah turunkan sesuai dgn mertabat seseorg.

    Semunya menunjuk kata tahap keimanan kita.

    Kena ingat wahai para bloggers pro pkr sume
    apa ada dlm iman?

    Dlm iman ada taubat syukur dan sabar. Barulah dtg keikhlasan dlm melakukan sesuatu tidak di keranakan dgn sesuatu kerana selain dari keranaNya semata2.

    Dan kpada para bloggers yg tak pro pkr mudahan2 dibukan pintu hati mendapat taufik & hidayah.

    ReplyDelete