suara rakyat suara keramat

suara rakyat suara keramat
Kerajaan sepatutnya takut kepada rakyat. Bukan rakyat yang takut kepada kerajaan

Thursday, January 20, 2011

Najib dok cari 'Ayaq Cap Badak',sebab badan seram sejuk macam nak DEMAM!!

dollah yankee -
Yang ni memang dah 'confirm', YB dari Merlimau ini telah menghembuskan nafas yang terakhir pada jam 8.10 malam tadi. CEO hospital tu sendiri yang buat statement mengumumkannya.

Yang ni pun 'confirm' juga, Najib sebaik saja mendapat 'news' tu, badan dia mula rasa seram sejuk, macam nak demam, dan mula dok cari 'Ayaq Cap Badak'

Kah..Kah..Kah..

1 comment:

  1. Yang ini pun kompom jugak, Najib dah serahkan kertas projek yang dah lama di rancang untuk DUN Merlimau pada Ali Ketam...

    hahaha...

    ReplyDelete