suara rakyat suara keramat

suara rakyat suara keramat
Kerajaan sepatutnya takut kepada rakyat. Bukan rakyat yang takut kepada kerajaan

Monday, December 27, 2010

Chegubard dok buat gila pulak dahh!!

Dia ingat..bila dia kena katok, bila dia kena gari, bila dia sampai berguling-guling atas jalan raya.. dia ingat dia dah cukup terer lah..??Semua pihak media / blogger dan sahabat2 seperjuangan dijemput hadir ke sidang media khas che'GuBard : Umum tawaran Anwar
Tarikh ; 27 Dis 2010, Isnin
Masa : 11.30 pagi
Tempat: No. 9, Lorong Tembikai 1, Taman Sri Rambai, Bukit Mertajam
(rumah Sdr. Amizudin Ahmat - Sharpshooter)

Sebarang Pertanyaan 0164695343

semua dijemput hadir.

* KUASA RAKYAT KUASA KERAMAT *Kalau Takut Dipukul Badai...Usah Berumah Di Tepi Pantai...Amizudin Ahmat (Din Binjai)http://sharpshooterblogger.blogspot.com/
..............................................................................................


Dari segi cara dia melepaskan rasa tidak puas hati dia..gurkah-gurkah politik di'port' tabikkk!! sebab gurkah-gurkah politik di'port' kalau diupah dengan duit pun gurkah-gurkah ini masih belum mampu nak jadi macam dia.

Gurkah-gurkah politik di'port' yang telah berjaya mengorek maklumat daripada gurkah-gurkah yang pernah bekerja untuk chegubard berkata yang Chegubard telah 'berkerat rotan berpatah arang' dan telah membuat keputusan untuk menolak tawaran jawatan Timbalan Setia Usaha Agong yang telah ditawarkan kepadanya oleh Anwar.

Sepatutnya jawatan yang ditawarkan itu sudah cukup baik buat chegubard kalau dia benar-benar ikhlas mahu membuat 'reform'.

Dia yang telah kalah ditangan Shamsul Iskandar pada pertandingan Ketua Pemuda baru-baru terus menerus telah menekan dan tak berhenti-henti mem'pressure' pihak sekretariat parti untuk menjalankan penyiasatan berhubung dengan dakwaan banyak kepincangan yang telah berlaku pada pemilihan baru-baru ini.


dollah yankee -
Kongkek lahh chegubard ... kalau dah tak boleh 'get along' dengan Anwar..tunggu apa lagi??

3 comments:

  1. apo kono eh kau jang oi...!!! tak sekaghoan bato...

    ReplyDelete
  2. Iyalah tu! Sebab Anwar orang Penang? tu yang defend gila-gila? Asobiyyah!

    ReplyDelete
  3. dulu aku cukup kagum dengan mamat ni,walaupun aku tak berapa berkenan dengan cara dia urusan sesuatu ketidakpuasan pada bn yang kadang kadang terlalu over(tak ada kesan).
    tapi bila dia mula bagi warning secara terbuka pada pkr,aku kata "pergi berambuslah".
    Dr Wan Azizah bukan JPP,so bila dia buat perlantikan Tim SU Agong,mamat ni sepatutnya perlu terima.Jalankan tugas sebagai satu team.
    Kalau dulu aku pernah undi mamat ni dalam PRU12(andai),untuk kali ini tobat lahum tak akan aku bagi lagi pasai ini adalah spesis ezam

    ReplyDelete