suara rakyat suara keramat

suara rakyat suara keramat
Kerajaan sepatutnya takut kepada rakyat. Bukan rakyat yang takut kepada kerajaan

Monday, July 05, 2010

Kepala gangster mengamuk !!!

gambar di-copy dari blog tukartiub
"Samy Vellu bapa kepada semua kepala gangster ...!" bukan aku kata tetapi V.Mugilan, bekas Ketua Pemuda yang dipecat dari MIC dalam temuramah dengan pemberita TV semalam semasa dia dan 1000 lain ahli dan penyokong GAS (gerakan anti samy) menyerbu dewan di Klang tempat semasa berlangsungnya persidangan pemuda dan wanita MIC untuk membuat bantahan dan mendesak Samy Vellu undur diri.

V.Mugilan juga mendakwa yang Samy Vellu telah menggunakan pengikut-pengikutnya yang juga merupakan 'gangster' tempatan untuk menghalang percubaannya dari meneruskan mogok itu.

Samy Vellu dalam kenyataan balasnya pula juga telah memberi amaran keras, juga sepertimana nada kepala gangster memberi amaran kepada musuhnya ... "Aku macam invisible man, tak boleh nampak, jadi jangan sesiapa berani cuba untuk sentuh aku, tak ada siapa-siapa boleh sentuh aku dan parti aku, sesiapa yang berani untuk sentuh aku, aku akan hancurkan, musnahkan dan keronyok dia!"



dollah yankee -
Kalau nak sangat tengok cara kepala gangster hindu main politik, selalu lah tengok wayang-wayang hindu tentang cerita politik.

7 comments:

  1. abang dollah... tolong belikan the star edisi penang today.

    ini saya, mat ihram 2012.

    ikhlas sdari Pj (PUTRAJAYA).

    *P.S. SAYA MAI DATARAN PIDATO ON 8 OGOS DEPAN.

    ReplyDelete
  2. Memang pun nampak samseng sungguh , sebiji macam cerita tamil tu............mamposss kamu lah samy vellu........

    ReplyDelete
  3. sdr ibnu.. hari itu aku bukan tak mau cakap dengan kau,tapi kau tau laa bila aku start cakap saja dengan hang..SB mai kiri kanan nak dengaq apa benda yang kita cakap,itu yang buat aku gostan kebelakang. Email aku sebelum kau turun penang,kita pi kena nasi kandaq!

    ReplyDelete
  4. jangan bimbang... nanti saya belanja abang makan bufet lah julai ni, deal?

    jika boleh, dapatkan jua keratan lama pasal saya.

    hidup penang negeri republik!

    ReplyDelete
  5. ibnu.. hari itu bukan aku tak mau nak sembang-sembag lagi panjang tapi hang nampak sendiri kan? bila kita start nak sembang saja, 2 SB, satu kiri satu kanan mai dok dengaq apa benda kita dok cakap...

    ReplyDelete
  6. ibnu..hari t bukan aku tak mahu cakap dengan hang, tapi hang nampak sendiri kan? bila aku nak cakap panjang sikit, 2 SB, sati kiri satu kanan dok kapit aku nak dengaq apa benda yang kita cakap.

    ReplyDelete
  7. depa bukan jahat pong (at the moment lah)...

    abang ada beli paper yang saya nak?

    susah2 scan jer then email kat saya di nikah.siam@gmail.com asap, tq!

    ReplyDelete