suara rakyat suara keramat

suara rakyat suara keramat
Kerajaan sepatutnya takut kepada rakyat. Bukan rakyat yang takut kepada kerajaan

Sunday, April 11, 2010

Memang hari ini hari bodoh saya tuan !Kalau bodoh jangan hebahkan dalam akhbar...

RAKYAT MINTA LAIN - YANG LAIN DI BERI
PKR DICABAR LETAK CALON BUKAN MELAYU - melayau

Parti Keadilan Rakyat (PKR) dicabar meletakkan calon bukan Melayu pada Pilihan Raya Kecil Parlimen Hulu Selangor pada 25 April ini bagi memberi keadilan kepada semua kaum di kawasan tersebut.

Ketua Penerangan UMNO, Ahmad Maslan (yang tiap-tiap minggu tidur dirumah peneroka felda??!!) berkata, ini memandangkan dua daripada tiga kerusi Dewan Undangan Negeri (DUN) di Parlimen Hulu Selangor iaitu Hulu Bernam dan Batang Kali kini disandang pemimpin Melayu.Katanya, oleh itu adalah wajar jika kerusi Parlimen diwakili oleh pemimpin bukan Melayu di samping DUN Kuala Kubu Bharu memandangkan jumlah pengundi Melayu dan bukan Melayu adalah seimbang.


KAH KAH KAH…woit…. BUAT KERJA BODOH BUAT APA?.... kah kah kah..woit… KALAU GEROMBOLAN SUDAH BODOH…. BODOH LAAA SEORANG SORANG..kah kah kah..kah kah kah…. NAK AJAK ORANG LAIN JADI BODOH SAMA BUAT APA?….. kah kah kah…


nota:

kenapa tak bagi bekas mb besar tan seri mat taib jadi calon? mat taib kacak bergaya kaya-raya berwibawa dan akan menjamin kemenangan mutlak. kenapa sabotage tan seri ini ? lihat mat isa pendek - sudah bergaya menang di bangan pinang. siapa sabotage tan seri mat taib? toyo? noh omar? muhyiddin?

semua takut dengan penumbok tan seri mat taison kah kah kah

Dicatat oleh Tukar Tiub pada 11:09:00 AM


copy, paste dan jadi proof reader oleh:

dollah yankee -Ini lah nasib umno, dapat ketua penerangan pun yang jenis lungguk... 10 biji 3 ringgit...

No comments:

Post a Comment