suara rakyat suara keramat

suara rakyat suara keramat
Kerajaan sepatutnya takut kepada rakyat. Bukan rakyat yang takut kepada kerajaan

Saturday, December 05, 2009

PROTES !



Orang macam depa ni..duit sudah jadi 'no object'. Dengan harta yang ada jangan kata tujuh keturunan, 14 keturunan pun nanti makan tak habis. Yang depa dok hambat sekarang ialah kuasa, depa cuma mau kuasa.

Jadi bila Presiden BN letak dia di kementerian yang tak penting, ditambah pula bila dah bekerja dengan dua orang menteri pun, menteri tak pernah nak bagi dia 'handle' job-job yang penting-penting dan cukup kurang tanggung jawab, nak tunggu lagi ka?! Tak dak lahh..

Check punya check, punya check.. baru tauuu pasal apa, rupa-rupanya dia sudah terbakar dekat Najib sebab, kalau setakat jadi Timbalan dan kurang tanggung jawab tak apa lagi sebab boleh sabar dan boleh belajar, tapi tiba-tiba ini Najib sudah bawa masuk Idris Jala lahh, jadi menteri penuh pulak tuu..mana boleh sabar, hati punya merekam dah berbulan-bulan, sampai dah tak boleh tahan dahh..

Last sekali...? Dia kata dekat Najib..Hang boleh simpan hang punya jawatan Timbalan Menteri ni..

dollah yankee-
Baru dapat rasa yang duit tak boleh beli segala-gala, tengok macam dia ni..duit banyak tapi nak jadi menteri tak boleh boleh ..

No comments:

Post a Comment