suara rakyat suara keramat

suara rakyat suara keramat
Kerajaan sepatutnya takut kepada rakyat. Bukan rakyat yang takut kepada kerajaan

Saturday, December 26, 2009

Ada logik


dollah yankee -


Nak percaya susah, tak nak percaya ... ada logiknya.


Di katakan yang mereka berdua ini ada 'connection', dan kawan yang diatas dikatakan yang sedang menaja kawan dibawah untuk terus hidup sebagai pelarian, dan sudah tentulah dalam kes-kes yang macam ini, aku garu belakang kau, kau pun kena lah garu belakang aku pula.


Aku pelihara kau dan kau kena terus berblog untuk terus membuatkan Najib sakit perut dan tak tidur malam melalui Malaysia Today.


Sekurang-kurangnya aku dah balas budi pada bekas boss aku Dollah si-kaki tidur yang terpaksa angkat bungkus awal.



No comments:

Post a Comment