suara rakyat suara keramat

suara rakyat suara keramat
Kerajaan sepatutnya takut kepada rakyat. Bukan rakyat yang takut kepada kerajaan

Monday, November 23, 2009

Amaran untuk SPRM

Hebat orang-orang umno nie..dia ingat negara ni dan undang-undang yang ada adalah mak bapak dia yang punya.

Dalam pura-pura buat terkejut 'beruk' dan pura-pura tak tahu apa-apa ekoran dari penahanan 6 ahli-ahli jawatankuasa umno bahagian Kota Tinggi dalam percubaan merasuah yang bernilai RM40,000, timbalan ketua pemudanya Razali Ibrahim dalam kenyataan akhbar telah memberi amaran secara 'direct' kepada SPRM.

Jadi kita semua nak tengok laa sama ada SPRM ni ada 'teloq' atau tidak. Atau pun SPRM ni memang jenis yang akan ikut apa juga telunjuk umno.

MUAR: Umno Youth deputy chief Datuk Razali Ibrahim was shocked over the arrest of the six Umno members in Kota Tinggi by the MACC.

Speaking to reporters here, he said neither the division nor its Youth Wing had informed the party headquarters of any issue pertaining to money politics.

He hoped the commission would insvestigate the matter fairly.

" I am shocked to read about the arrest and was also informed that three Umno Youth committee members were being investigated.

" I HOPE THE ISSUE CAN BE RESOLVED WITHOUT CAUSING ANY DAMAGE TO THE PARTY, " he said after launching a gotong-royong programme in Taman Khalidi Baru on saturday.

The six Kota Tinggi Umno division members were picked up on Friday for allegedly trying to bribe three former Youth Committee members with about RM 40,000.

They heve been released on bail.


dollah yankee-
Aku sanggup potong jari sebab, last sekali SPRM nanti bagi statement kata, ini urusan dalaman parti, dan fail itu akan dichop dengan 'NFA'

No comments:

Post a Comment