suara rakyat suara keramat

suara rakyat suara keramat
Kerajaan sepatutnya takut kepada rakyat. Bukan rakyat yang takut kepada kerajaan

Tuesday, October 20, 2009

Tahniah kepada Tan Sri Khalid Ramli !ALAMAK !!! ada seorang sahabat baik gurkah-gurkah politik di 'port' sudah naik pangkat lagi lahh...,ini sahabat yang cukup gila Volkswagen dan seorang 'golf maniac' dan suka makan roti canai sudah jadi Chairman Suruhanjaya Multi-Media dan Komunikasi Malaysia (MCMC).

Ini Tan Sri Khalid Ramli, semasa jadi SFO (Pegawai Kewangan Negeri) selalu saja jumpa gurkah-gurkah politik ini kalau beliau ada masa. kalau ada kenduri-kendara, Tan Sri tidak pernah lupa jemput gurkah-gurkah ini, dan kalau rumah terbuka hari raya, Tan Sri akan sediakan gurkah-gurkah ini satu meja di khemah VIP.

Pagi tadi semasa dihubungi oleh gurkah-gurkah ini melalui 'video call', Tan Sri Khalid berkata khabar angin itu memang betul, tapi 'appointment letter' belum 'sign' lagi daa...bila ditanya bila nak 'sign'...Tan Sri kata lagi tiga, empat hari kot, dan belum pun lihat opis dia di-MCMC.


dollah yankee- ini Tan Sri Khalid Ramli, banyak orang suka semasa dia jadi SFO dulu, dan semasa heboh Siti Nurhaliza dengan Datuk K dulu, Tan Sri Khalid selalu kena perli dengan gurkah-gurkah ini.

No comments:

Post a Comment