suara rakyat suara keramat

suara rakyat suara keramat
Kerajaan sepatutnya takut kepada rakyat. Bukan rakyat yang takut kepada kerajaan

Thursday, October 08, 2009

"Frozen"




(foto adalah model jet yang sama yang dimiliki)


KUALA LUMPUR: Police have "frozen" another multi-million ringgit aircraft belonging to businessman Datuk Seri Tiong King Sing under the Anti-Money Laundering Act..........(continue reading STAR 8/10/09)


dollah yankee - tak boleh nak bayang kalau Ting King Sing ini "total bankcrupt", dan "the only transport" yang dia ada untuk bergerak hanyalah sebuah 'kapcai',... aku rasa dia sanggup tembak kepala dia sendiri,kalau nak 'make it fast'.... tak pun, beli satu botoi pil tidoq,'book' satu bilek kat 5 star hotel, tekan arak betoi-betoi, telan pil tidoq tu ........SELAMAT!!!

No comments:

Post a Comment