suara rakyat suara keramat

suara rakyat suara keramat
Kerajaan sepatutnya takut kepada rakyat. Bukan rakyat yang takut kepada kerajaan

Friday, October 02, 2009

Ada ka..depa kata Nordin Mat Top selalu diliwat !!!Pagi ini 'port' politik telah bergegar, bukan sebab akibat gempa bumi yang kedua di Sumatra, tetapi bila seorang sahabat kepada gurkah-gurkah politik di 'port' yang merupakan seorang pegawai tinggi di Pejabat Konsul Jeneral Indonesia disini yang sering mendapatkan maklumat-maklumat berkenaan hal ehwal politik semasa tempatan daripada gurkah-gurkah ini telah membuatkan semua gurkah-gurkah ini ternganga-nganga dengan berita yang dibawa.

"..Whatttt..!!??... Nordin Mat Top sebelum mati telah diliwat??..no..no.. it's impossible..", gurkah-gurkah ini cuba mempertahankan maruah Nordin Mat Top dan bapak itu senyum meleret.

Sebenarnya bapak itu cuma menerangkan bagaimana pemeriksaan forensic keatas mayat teroris Nordin Mat Top mendapati terdapat kesan-kesan yang beliau telah diliwat.

Lapuran pemeriksaan dari forensic itu telah mendapati terdapat keganjilan terhadap lubang dubur Nordin Mat Top dimana bentuknya seperti corong atau serompong yang menunjukan tanda-tanda Nordin sering diliwat.

Bagaimanapun kesan itu bukan lah disebabkan oleh kesan diliwat, tetapi bentuk lubang dubur itu disebabkan Nordin sering menyumbunyikan bahan-bahan letupan dalam lubang duburnya untuk mengelakan dari dikesan oleh alat pengesan.

Pakar-pakar teroris yang mengendalikan kes Nordin Mat Top ini bagaimanapun tidak bersetuju dengan andaian lapuran dari pakar forensic itu yang mengatakan Nordin telah diliwat, sebaliknya kesan itu adalah disebabkan oleh Nordin yang sering menyembunyikan bahan letupan itu dengan menyimpannya didalam lubang dubur.

Bulan lepas majalah Newsweek telah menyiarkan satu artikel bagaimana strategi teroris menyembunyikan bahan letupan didalam lubang dubur adalah salah satu cara yang sering diguna untuk mengelakan dari dikesan.

Semoga roh Nordin Mat Top ditempatkan bersama orang-orang mukmin...Amin...dollah yankee- newsweek ini pun sudah ketinggalan lahh...sebab pengalaman gurkah politik semasa bekerja di Pusat Serenti sekita tahun 80an, memberitahu bagaimana penghuni-penghuni pusat yang hampir bebas yang sering bekerja diluar, membawa masuk dadah dengan menyimpannya didalam lubang dubur mereka.

No comments:

Post a Comment