suara rakyat suara keramat

suara rakyat suara keramat
Kerajaan sepatutnya takut kepada rakyat. Bukan rakyat yang takut kepada kerajaan

Monday, July 27, 2009

Apa rasa gamaknya ya...?!


Dua orang wanita cantik dan seksi dikatakan telah memfailkan tuntutan penceraian dengan suami masing-masing di-atas alasan keinginan seks yang luar biasa dan melampau yang telah dikaitkan dengan ilmu hitam olih suami mereka.

Dalam kes pertama, pasangan itu dikatakan telah berkahwin selama satu tahun, dan teka-teki terhadap keinginan seks suaminya yang luar biasa dan kuat itu telah terjawab apabila seorang ahli keluarga si-isteri ternampak si-suami sedang berada didalam rumah sedangkan ahli keluarga lain telah nampak dan melihat yang si-suami telah keluar rumah untuk bekerja pada awal pagi.

Anggota keluarga tersebut telah terdengar suara si-suami didalam bilik dan ketika di-periksa di-dapati seorang 'individu' sedang berada di-dalam bilik itu yang mana saling tak tumpah seperti si-suami.

Sejak dari hari itu, si-isteri telah memfailkan satu aduan dengan jabatan agama dan telah memohon 'fasakh'.

Dalam satu kes lain, seorang wanita 18 tahun telah memfailkan tuntutan 'fasakh' selepas si-suami sering meminta diadakan hubungan seks lebih daripada 10 kali sehari.

Menurut si-isteri, si-suami sering masuk ke bilik air sebelum melakukan hubungan seks dengan beliau.

Semuanya bermula bila si-suami telah mengadakan hubungan seks sebanyak 17 kali pada hari perkahwinan mereka. Si-isteri tidak mengsyaki apa-apa pada mulanya sebab menyangka mungkin si-suami terlalu syokk dan mungkin tidak pernah dapat dan tidak pernah merasa keenakan 'cipap' sebelum ini.

Tetapi apabila keadaan itu sering berterusan, si-isteri sudah tak boleh tahan dan telah berbincang dengan ibunya tentang perkara ini dan si-ibu telah berkata bahawa ini adalah perkara biasa.

Si-isteri kemudiannya mengajak si-ibu ke pejabat ugama untuk memfailkan satu aduan penderaan seks.

Penyiasatan didapati bahawa kelakuan si-suami begitu aneh dan si-ibu serta ahli keluarga mereka begitu terkejut bila di-dapati ada dua 'individu' yang serupa dan sama didalam bilik air rumah mereka.


dollah yankee- adalah perkara biasa kalau satu hari dua atau tiga kali keinginan seks dan'cipap', tetapi kalau sudah satu hari sampai 10 - 15 kali, ini sudah lain ...

No comments:

Post a Comment