suara rakyat suara keramat

suara rakyat suara keramat
Kerajaan sepatutnya takut kepada rakyat. Bukan rakyat yang takut kepada kerajaan

Thursday, June 18, 2009

Catch me if you can..(4)



Nampaknya 'The Best Police Force in The World', dah penat nak mencari editor portal berita Malaysia Today, Raja Petra Kamarudin, yang sampai hari ini masih lagi 'missing in action'.

Biarpun MoU @ kerjasama dengan rakan mereka dari sana (Australia) di-bentuk, pun begitu masih juga gagal untuk menjejak RPK.

Dan akhirnya nama Raja Petra akan tersenarai di 'Notis Merah' Interpol.

Di-pahamkan 'Notis Merah' bermaksud antara orang yang paling di-kehendaki dalam senarai Interpol.


dollah yankee- Aku ingatkan tak bayaq bil letrik saja TNB keluarkan notis merah, rupa-rupanya Interpol pun pakai notis merah?!, kah..kah..kah..

Hidup lagikah Raja Petra ni..? Kalau hidup, ikutlah style Osama Bin Laden, keluarkan video

-------------------------------------------------------------------------------------
BLIND WIFE POURS HOT PORRIDGE ON HUBBY'S GROIN

Hong Kong: A blind women who suspected her husband was cheating on her poured boiling hot porridge on his groin as he slept naked.

Taxi driver Leung Yiu-yuen, 56, suffered second degree burns to his genitals in the incident. Earlier, Miu Tsui-fun,58, laced his drinks with female hormones in an attempt to make him impotent when she became convinced he was having an affair, the 'hong kong standard' reported yesterday.

After the attack last September, Leung was taken to hospital with burns that required three weeks of treatment still left an unhealed wound, the High Court heard on Tuesday.

Miu, who is totally blind and married Leung in 2002, pleaded guilty to wounding with intent and will be sentenced on September 4. The couple has separated. - dpa


dollah yankee- teringat ada kes sama di sini, tapi tak seteruk diatas, bila pendakwa tanya kenapa buat macam tu, si-isteri jawab, "..sini mata depan itu p#%i ada, lagi lain tempat dia cari itu p@#i .."

No comments:

Post a Comment