suara rakyat suara keramat

suara rakyat suara keramat
Kerajaan sepatutnya takut kepada rakyat. Bukan rakyat yang takut kepada kerajaan

Thursday, April 23, 2009

Apa Habaq?



Apa habaq Pak Lah? Sengap sunyi tanpa berita? Ini mesti sibuk membaca ni, pasai dulu tak dak masa nak buat semua tuuu... Atau pun baguih punya dok ehem..ehem..pantang hujan..

Apa habaq Kamaludin? apa cerita terbaru? Kamaludin, okey laa dia, projek scomi pun lagi 10 makan tak habih, kan?

Ello KJ? Hang pula macam mana? Amboi !! hang pun diam aihh, sejak menang Ket Pemuda, langsung tak dengaq cerita, sibuk 'tour' semua bahagian kot? KJ ni kena respect dekat dia. Penamaan calun, dia tercorot, cukup-cukup makan saja, tapi last-last, dia boh 'turbo power', tu yang Pak Mukhriz hangat hati tuuu...


dollah yankee- kah..kah..kah..

1 comment:

  1. Salam ziarah. Sekadar pemberitahuan demi kesejahteraan hidup.

    Rancangan "Who Wants To Be A MillionaireBlogger.Net" kini, ke udara di screen komputer anda. Sertai & daftar sekarang. Kemasukan adalah PERCUMA...

    ReplyDelete